Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU

Over Ilse

Hoi! Ik ben Ilse, 35 jaar en ik run al 17 jaar mijn schoonheidsinstituut. Wat ooit begon als zelfstandige op een klein kamertje evolueerde naar Instituut Ilse in ons huis tot onze huidige praktijk: Poppy & Blush Huidatelier. Mijn zaak onderging een mega metamorfose waar ik ontzettend trots op ben. Het omarmt nu volledig mijn waarden: je huid op een zachte manier zowel vanbinnen als vanbuiten sterk en gezond maken met huidverbeterende, skincare producten.

En nee, ik doe het al lang niet meer alleen. Ons team bestaat, naast mezelf, uit nog 4 andere collega’s met elk hun specialiteit. Ik leg me vooral toe op het huidadvies met het bijhorende behandelplan, waarin ik mijn klanten blijf opvolgen. Ook de jane iredale make-upsessies zijn keer op keer een plezier. Want ze toveren telkens opnieuw een lach op het gezicht van mijn klanten. Precies dat geeft me heel veel voldoening.


Persoonlijk

Ik heb 2 superleuke zoontjes Max en Georges, een schattig dochtertje Bobbi en een geweldige man, Glen. Hij stapte mee in de zaak om mij te ondersteunen met alle administratie. Lang leve mijn hubby! In het verleden gaf ik, maar liefst 8 jaar, les in de schoonheidsverzorging. Dat ik nu in mijn huidatelier mensen iets kan bijleren over hun huid, is een droom.Maak kennis met ons team
LIVE LOVE BLUSH

Ilse

Enthousiaste, liefdevolle huidexpert & oprichtster

Ik streef ernaar om jouw huid gezond te maken. Ik analyseer en verzorg ze met plezier om je daarna te leren dit toe te passen in je dagelijkse verzorging. Ben jij klaar voor een stralende huid en een zelfzeker gevoel?

Specialisatie:
Huidadvies & follow up
jane iredale make-upsessie met advies

Ellen

Ervaren schoonheidspecialiste en goed-gevoel-brenger

Ik heb reeds 25 jaar ervaring in het vak en doe het nog elke dag met veel passie en plezier. Ik hou ervan om me bij te scholen om zo je huid nog beter te verzorgen. Want jou naar buiten zien gaan met een goed gevoel, daarvoor doe ik het.

Specialisatie:
Germaine de Capuccini huidverzorging
Environ huidverzorging
Manicure – pedicure
Epilaties
Ontharing

Charlotte

Huidspecialiste die je laat ontspannen

Mensen even wat rust brengen en hen verzorgen met een gelaatsverzorging, daar ben ik helemaal in thuis. Ik ben perfectionistisch wat ervoor zorgt dat jij en je huid alleen het beste krijgen.

Specialisatie:
Germaine de Capuccini huidverzorging
Environ huidverzorging
Manicure – pedicure
Epilaties
Gellak
Nagelstyling

Jana

Vrolijke, zeer behulpzame en spontane schoonheidsspecialiste

Specialisatie:
Warm ontvangst
Verpakt met heel veel liefde jouw webshopbestelling
Allround behandelingen

San

Enthousiaste jane iredale specialiste & allround schoonheidsspecialiste

Als stagiaire begonnen en ondertussen al een echt P&B-teamlid! Ik hou van de variatie van verschillende behandelingen, maar verloor m’n hart bij jane iredale. Make-upsessies met advies geven, is het liefste wat ik doe. Zie ik jou binnenkort op onze make-upstoel?

Specialisatie:
jane iredale make-upsessie met advies
Allround behandelingen
Nagelstyling

Glen

Administratieve duizendpoot die structuur brengt

Ik sta in voor de administratieve kant binnen Poppy & Blush en alles wat die madammen hier nodig hebben om een goede structuur te behouden :-). Ook de optimalisatie en ondersteuning van de webshop neem ik voor mijn rekening.

Specialisatie:
Administratie
Website / Webshop

Meer dan schoonheid alleen

Poppy & Blush staat letterlijk voor ontpoppen en bloeien (poppy) en een frisse blos op je wangen (blush). Niet alleen omdat we met zuivere skincare producten werken, vooral omdat jij opnieuw zal stralen. Denk maar aan het verfrissende en bevrijdende gevoel na een gelaatsverzorging. Je huid ademt terug! ‘Aaah!’

Wij adviseren, informeren en verzorgen je met plezier. Want we weten maar al te goed dat elke huid uniek is. Sommigen hebben pigmentvlekken of onzuiverheden, anderen kleuren wat roder of hebben last van acné. Met een gratis huidanalyse met ons OBSERV apparaat bekijken we jouw huid en starten we met deze sterker te maken, van binnenuit.

Onze verbeterende huidverzorgingen

Bij Poppy & Blush werken we steevast naar een gezonde huid waarbij we met de huid en z’n kracht meewerken. Met huidvriendelijke producten, een gericht behandelplan en bijpassende make-upsessie tonen we je hoe mooi en puur je huid echt kan zijn.


Meer over onze huidverzorgingen