Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU

ENVIRON


Your skin REBORN BEAUTIFUL
Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van man, vrouw, jong en oud. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien.

De man achter het merk
Dr. Des Fernandes is wetenschapper, huidarts, plastisch chirurg en pionier op veel vlakken. Hij was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.
Dr. Des raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patienten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien. In 1990, 31 jaar geleden, lanceerde hij Environ. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.

Vitamine A+ Complex
Environ combineert vitamine A met andere essentiële voedingsstoffen voor de huid, zoals antioxidanten en peptiden. Met dit Vitamine A+ Complex zie – en voel – je hoe de huid er mooi kan uitzien dankzij de wetenschap.

De voordelen van vitamine A
• Bevordert de natuurlijke hydratatie van de huid en laat haar stralen.
• Versterkt de buitenste laag van de huid, zodat de huid er gezond blijft uitzien.
• Stimuleert de productie van natuurlijke eiwitten (collageen en elastine), zodat de huid er stevig blijft uitzien.
• Ondersteunt het immuunsysteem van de huid en helpt puistjes te voorkomen.
• Draagt bij tot het verminderen van het risico op mogelijke huidkankers.

Het Vitamin STEP-UP SYSTEM: Environ heeft het vooraanstaande Vitamin STEP-UP SYSTEM ontwikkeld om de huid te helpen om geleidelijk, van het ene niveau naar het andere, gewoon te worden aan hogere doseringen van vitamine A en andere ingrediënten, zodat ze er als herboren en gezonder uitziet en aanvoelt. Je gebruikt telkens 2 flacons van dezelfde stap (bijvoorbeeld AVST 1), daarna mag je 1 stap hoger naar stap 2. Hoe hoger de vitamine A dosering wordt, hoe mooier de resultaten en hoe meer jouw huid zal verbeteren. Het blijft wel super belangrijk om dit langzaam op te bouwen en laag te beginnen: Start Low, go slow.

Het Vitamin STEP-UP SYSTEM
Environ heeft het vooraanstaande Vitamin STEP-UP SYSTEM ontwikkeld om de huid te helpen om geleidelijk, van het ene niveau naar het andere, gewoon te worden aan hogere doseringen van vitamine A en andere ingrediënten, zodat ze er als herboren en gezonder uitziet en aanvoelt. Je gebruikt telkens 2 flacons van dezelfde stap (bijvoorbeeld AVST 1), daarna mag je 1 stap hoger naar stap 2. Hoe hoger de vitamine A dosering wordt, hoe mooier de resultaten en hoe meer jouw huid zal verbeteren. Het blijft wel super belangrijk om dit langzaam op te bouwen en laag te beginnen: Start Low, go slow.

jane iredale


jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun zuivere gezonde ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. jane iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

30 jaar clean beauty
Al 30 jaar lang maakt jane iredale de meest zuivere make-up voor jouw huid. Het doel blijft nog steeds onveranderd: het zelfvertrouwen van onze consumenten stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk de huid verzorgt én beschermt. jane iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat jane iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huid aanbrengt.

Waarden

Niet getest op dieren
Noch de ingrediënten noch de producten van jane iredale worden getest op dieren. jane iredale kan met trots zeggen dat ze erkent zijn door PETA en alle producten dragen het Leaping Bunny Program label. egan en tarwe-vrij

Vegan en tarwe-vrij
We leven in een wereld waarbij steeds meer wordt gekeken naar ingrediënten en hun oorsprong. Bij jane iredale zorgen we ervoor dat de meeste van onze producten vegan zijn én geschikt zijn voor mensen met een tarwe intolerantie.

jane iredale beschermt je
Alle jane iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.


De vrouw achter jane iredale
Jane was de allereerste in de cosmeticawereld om een volledige make-uplijn op basis van mineralen te lanceren en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Voor ze in 1994 haar cosmeticabedrijf opstartte, had Jane Iredale al een mooie carrière achter de rug in de film- en theaterwereld waar ze met de allerbeste visagisten samenwerkte. Maar ook met heel wat andere bekende namen, van Francis Ford Coppola, Steven Spielberg tot actrices zoals o.a. Meryl Streep en Glenn Close. Jane gelooft écht dat de kunst van make-up niet de laatste nieuwe trends zijn, maar wél het accentueren van de natuurlijke schoonheid van een persoon en haar persoonlijkheid te doen stralen met make-up!

Jane’s motto:
“de mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid!”.

Clean Beauty en wat het eigenlijk écht betekent.

Heel wat mensen linken ‘clean food’ aan ‘clean beauty’. Nochtans hebben ze niets met elkaar te maken, buiten dat een gezonde voeding een bijzondere impact kan heben op je huid. Clean beauty, of zuivere cosmetica, verzoent natuurlijke ingrediënten met ‘man-made’ (synthetische) ingrediënten en stelt veiligheid én zuiverheid van de ingrediënten voorop bij het ontwikkelen van een product. Vandaag de dag is de beautyindrustrie vrij om haar eigen ding te doen. De regels omtrent de inhoud van cosmeticaproducten of de verpakking ervan gebeurt met een onduidelijke regulering van de overheid. Dit maakt het een stuk moeilijker om te achterhalen wat in je mooie potje zit. Opletten dus wat je op je huid smeert. Kies voor een clean beauty brand dat eerlijk en oprecht omgaat met wat jij op je huid aanbrengt.

Dit is ‘natuurlijk’ De term ‘natuurlijk is populair geworden in de cosmeticawereld, maar wat betekent het juist? Zelfs in de meest natuurlijke producten kunnen schadelijke stoffen zitten. Vaak zijn ‘man-made’ ingrediënten meer doeltreffend en veiliger, maar het liefst willen we een zo natuurlijk mogelijk product, toch? 25 jaar geleden liet Jane Iredale, de vrouw achter dit fantastische merk, de wereld kennis maken met jane iredale – The Skincare Makeup. De eerste huidverzorgende make-up ooit! Een innovatie in cosmeticawereld. Vanaf het begin ging Jane voorzichtig om met de term ‘natuurlijk’ wanneer ze het had over haar producten. Daarom leek het Jane vanzelfsprekend de lijn te beschrijven als clean: zuivere producten die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid en huid. De make-up is op basis van zuivere mineralen en er worden vitaminen, anti-oxidanten én natuurlijke, botanische extraten aan toegevoegd. Ingrediënten spelen de grootste rol in het bepalen van iets als clean, maar bij jane iredale staan nog twee ander zaken centraal, het milieu en onze maatschappij. Onder het motto ‘go local’ sponsort jane iredale elk jaar biologische landbouwbedrijven. Niet alleen de landbouwers en families halen hier voordeel uit, maar ook jij en je gezondheid. Talking about a win-win situation! Verder gaan ze altijd na welke effecten hun acties hebben op dieren, milieu en maatschappij. Dit is wat clean beauty betekent bij jane iredale.

De skincare make-up van jane iredale heeft al vele levens (én huiden) veranderd, nu dat van jou nog!
Ontdek onze make-up op onze shop of maak een afspraak voor een gratis jane iredale make-upsessie.

Germaine de Capuccini


Voor elk huidprobleem, een oplossing
Germaine de Capuccini heeft een brede waaier aan producten en werkt met exclusieve werkmethoden die de beste resultaten en professionele behandelingen garanderen.

Het assortiment bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 400 producten. Het resultaat van de professionele verzorging wordt versterkt door de aansluitende thuisverzorging:
• Anti-Aging: effectieve formules die een antwoord bieden op elke esthetische behoefte.
• The Classics: de klassieke gelaatsverzorging.
• Medisch-esthetisch: doeltreffende behandelingen met innovatieve technologieën.
• For Men: producten die exclusief voor de mannenhuid ontwikkeld zijn.
• Bodycare: lichaamsproducten met specifieke werking zoals anti-cellulite, huidverslapping, etc.
• Suncare: zonneproducten met Australische kwaliteitsnorm.
• Wellness: laat je meevoeren naar de wereld van Germaine de Cappuccini. Stop, adem en ontspan je.


Kwaliteitsnormen
Germaine de Capuccini is één van de enige cosmeticamerken die de 4 kwaliteitsnormen heeft behaald. Alle producten worden onderheven aan strenge controles en efficiëntietesten. Eveneens wordt er samengewerkt met een huidarts cosmetoloog.
• ISO 9001: 2000 Kwaliteit & Management Systeem staat garant voor de kwaliteit van het productieproces bij Germaine de Capuccini.
• ISO 14001 Milieugebonden Management Systeem staat garant voor het respecteren van het milieu.
• ISO 22716 Certificaat van Naleving van Goede Productiepraktijken van Cosmetische Artikelen.
• Preventie op de werkvloer.
• Pharmacienorm: de producten van Germaine de Capuccini zijn microbiologisch en farmaceutisch getest.
• CO2-zero certificate: vermindering van de CO2-uitstoot.
• Hoogste kwaliteitsnorm voor onze zonneproducten Golden Caresse.
• De producten van Germaine de Capuccini worden niet getest op dieren en bevatten geen dierlijke bestanddelen.
De vrouw achter Germaine de Capuccini

In 1964 blies Carmen Vidal, een charismatische en dynamische vrouw, haar grootste creatie leven in: Germaine de Capuccini.

De schoonheidsgeheimen die zij in haar jeugdjaren leerde kennen en de cosmeticatechnieken die ze in Parijs onder de knie kreeg, zouden de standaard worden van Germaine de Capuccini:één van de belangrijkste cosmeticamerken ter wereld. Prestigieuze internationale magazines beschouwen Carmen Vidal als één van de pioniers in deprofessionele huidverzorging. De ambitieuze vrouw die als schoonheidsspecialiste begon en uitgroeide tot een ware entrepreneur is in haar levensdoel geslaagd: schoonheidsspecialistes overal ter wereld toegang geven tot de beste huidverzorgingtechnieken.

Advanced Nutritions Programme


De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn.

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?
Voor een gezonde huid heb je specifieke voedingsstoffen nodig die een effect hebben op je huid en je hebt er een voldoende dosis van nodig. Het is bewezen dat de voedingswaarde van de gewassen de laatste 30 jaar sterk gedaald is door pollutie en andere factoren. Wil je dus zeker zijn dat je huid voldoende voedingsstoffen krijgt, dan is dagelijks supplementeren een absolute must.

L:A Bruket


Natuurlijke en biologische producten gemaakt aan de westkust van Zweden met een eenvoudige filosofie: innovatie gedreven door de natuur, zónder chemicaliën.


Afkomstig uit
Het merk is ontstaan in Varberg aan de westkust van Zweden. L:a Bruket werd in 2008 opgericht door Monica Kylén en Mats Johansson, na een eerste handgemaakte productie van natuurlijke zeepbars. In Zweden komt de natuur naar je toe wanneer je naar buiten stapt. De ruwe omstandigheden kunnen onze huid en haar verweren, maar in plaats van ons te verstoppen, wenden we ons tot de natuur voor inspiratie en antwoorden.

Natuur
L:a Bruket wil respectvol omgaan met de natuur: samenwerken in plaats van tegenwerken. Ze hechten enorm veel waarde aan een authentieke en eerlijke houding, waarbij ze eenvoudige, rauwe ervaringen vieren en nooit toegevingen doen aan de kwaliteit en zuiverheid van hun ingrediënten.