Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU
Geniet van een

Epilatie


Klassieke ontharing met hars
Je wil graag bepaalde zones laten epileren zonder irritaties? Poppy & Blush helpt je graag verder. Bij de klassieke epilaties kan je kiezen voor zowel striphars als filmhars. Bij epilatie van gevoelige zones gebruiken we filmhars, zo wordt de huid niet beschadigd. Ontharen met wax zorgt voor een zijdezachte huid. Welke epilatie je ook kiest, we zorgen voor huid.
Definitieve ontharing
Wil je graag een duurzaam en glad resultaat? Definitieve ontharing is de oplossing. Hiervoor werk ik samen met experte Lutgarde. Ze heeft al 20 jaar ervaring en werkt uitsluitend met de Light Sheer Diode laser, de beste laser op de markt voor definitieve ontharing. Deze lasertechniek vernietigt de haartjes in de haarzak en neemt de zone errond mee. Dat zorgt ervoor dat er in deze zone geen enkel haartje meer teruggroeit. Let op, de laser bewerkt enkel gekleurde haartjes. Kleine lichtblonde, rode of witte haartjes worden niet verwijderd. Een groot voordeel is dat je tijdens het behandelingsproces wel mag blijven scheren.

We schatten meestal een behandelfrequentie in van 6 à 9 behandelingen, soms ben je klaar met 5 behandelingen, maar dit hangt af van jouw huidskleur en haarkleur. Wanneer er grote hormonale veranderingen zijn, kan het zijn dat er nieuwe haartjes terugkomen en je nadien eens een onderhoudbeurt nodig kan hebben. Maar dit zal maximaal 10% zijn dat er zou kunnen teruggroeien. Dit is ook zeker niet altijd zo. Wil je meer informatie over definitieve ontharing of laten bekijken hoeveel beurten jij nodig zou hebben? Neem contact met ons op en dan prikken we een datum. Deze dienst kunnen we momenteel nog niet online inplannen.


Boek hier jouw afspraak

Prijzen

GELAAT

Epilatie wenkbrauwen

€ 20

Neus

€ 15

Kin

€ 15

Bovenlip

€ 15

Bovenlip en kin

€ 20

Bovenlip + kin + wangen

€ 30LICHAAM

Onderbenen

€ 30

Volledige benen

€ 50

Bikinilijn

€ 25

Bikinilijn extra smal

€ 35

Brazilian bikini

€ 50

Oksels

€ 20

Armen

€ 25MANNEN

Borst

€ 40

Rug

€ 40

Borst en rug

€ 65

Volledige benen

€ 55DEFINITIEVE ONTHARING MET DIODE LASER ( prijzen per sessie)

Testsessie

€ 5

Bovenlip

€ 75

Kin

€ 75

Oksels

€ 100

Bikini

€ 150

Braziliaanse bikini

€ 200

Onderbenen

€ 200

Knie

€ 75

Bovenbenen

€ 220

Benen volledig

€ 420

Tenen

€ 30

Voeten

€ 75

Armen volledig

€ 250

Rug volledig

€ 420

Borstkas volledig

€ 420