Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU
Geniet van een

Skincare make-up

Bij Poppy & Blush hebben wij er heel bewust voor gekozen om met make-up te werken die jouw huid écht verzorgt en beter maakt terwijl je het draagt. Met onze skincare make-up van jane iredale kan dit!
Boek een make-up sessie

Waarom jane iredale voor je huid zorgt?

Jane iredale is het enige minerale make-up merk dat 100% natuurlijk is en elk huidtype helpt. Het voelt niet als make-up. Het laat je huid ademen en beschermt het. Het draagt als enig make-up merk het SkinCancer Foundation label. Dit doordat het UV-bescherming voorop stelt. Zelfs mensen waarvan hun huid extra gevoelig is door een ziektebehandeling zoals chemo, kunnen deze make-up dragen. Hoe mooi!

Ben jij net als ons helemaal gefascineerd door jane iredale, maar weet je gewoon niet wat kiezen? Boek een jane iredale sessie in met advies. Dan zoeken wij samen naar jouw unieke Power of 3 als basis. Dit is de combinatie van de ideale foundation voor jou, het bijhorende penseel en een hydration spray zodat jouw huid de make-up nog beter opneemt. We stemmen dit af op jouw huidtype en het gewenste resultaat (veel of weinig dekking). We leren jou van A tot Z hoe je jezelf kan opmaken. Een jane iredale make-upsessie is steeds gratis bij aankoop van je Power of 3.

Dit gedeelte heeft momenteel geen inhoud. Voeg met de zijbalk inhoud toe aan dit deel.

Prijzen

jane iredale make-upsessie met advies

GRATIS

Ready to shine make-up

€ 45

Make-up voor een avondje uit of een speciale gelegenheid

Bruidsmake-up

€ 50

Proefmake-up

€45

Supplement make-up aan huis

€ 50

Vanaf 3 personen (regio Hoogstraten). Indien verder: prijs op aanvraag.


WIMPERS - WENKBRAUWEN

Verven wimpers

€ 22

Verven wenkbrauwen

€ 18

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 35