Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU
Geniet van een

Huidanalyse
met huidadvies

De eerste stap richting een gezonde huid
Je wil je huid wel goed verzorgen, maar je weet niet hoe? Dat is heel begrijpelijk. Het aanbod aan producten en behandelingen is namelijk enorm uitgebreid. Bij Poppy & Blush helpen we je graag de weg te vinden naar een gezonde huid. We starten steeds vanuit 2 peilers: wat is jouw wens én wat heeft jouw huid nodig.
Boek hier jouw huidanalyse

Wat mag je verwachten?

Kom je voor het eerst langs? Dan starten we altijd met een gratis huidanalyse met huidavies. In een intakegesprek krijgen we een beeld over jouw huidige verzorging, gewoontes of huidproblemen. Vervolgens nemen we een foto met ons OBSERV huidanalysetoestel om dieper in de huid te kijken. Met deze informatie stellen we een persoonlijk huidschema voor jou op om jouw huid optimaal te verzorgen.

Geen nood, dit huidschema maken we altijd samen met jou. We kijken naar jouw budget en de manieren om jouw huidroutine te verbeteren, zowel thuis als hier in ons huidatelier. Omdat we jou graag begeleiden en dingen willen bijleren over jouw huid, voeren we na ons gesprek altijd even een korte mini-verzorging uit. Zo kan je thuis meteen aan de slag. Na ongeveer een week nemen we terug contact op om te horen hoe het gaat, of je nog vragen hebt en of jouw huid al meer gaat stralen.

Wil je ook graag jouw huid gezonder maken, maar je weet niet hoe? Maak dan hier meteen jouw afspraak voor een huidanalyse met huidadvies. Wil je er graag ineens een volledige verzorging bij? Boek dan de 1ste kennismakingsverzorging met huidanalyse.

Dit gedeelte heeft momenteel geen inhoud. Voeg met de zijbalk inhoud toe aan dit deel.

Prijzen

GRATIS huidadvies met OBSERV huidanalyse

GRATIS

Na de huidanalyse voeren we een korte mini-verzorging uit om jou meteen kennis te laten maken met de aanbevolen producten.

Kennismakingsverzorging met OBSERV huidanalyse

€ 110

Na de huidanalyse geven we jou een heerlijke gelaatsverzorging om meteen optimaal van start te gaan. Op deze manier zullen nadien je producten voor thuisverzorging nog beter worden opgenomen.