Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU
Vacature

Digital Content Creator & Social Media Enthusiast

Wil jij als digitale creatieveling bijdragen aan het online verhaal van Poppy & Blush? Ben jij op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van social media en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Geweldig, lees dan vooral verder.

Als digitale creatieveling, digital assistant :-), bij Poppy & Blush vervul je een sleutelrol in het verspreiden van ons online verhaal. In nauwe samenwerking met eigenaren Ilse en Glen ben jij verantwoordelijk voor het creëren van content, het vormgeven van innovatieve ideeën en ben je onze rechterhand op het gebied van social media en andere marketingactiviteiten.

Gestructureerd werken, uitdagingen met beide handen aangrijpen en met jouw creativiteit het verschil maken, zijn jou op het lijf geschreven. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitmuntend, met een vlotte pen weet jij niet alleen onze klanten op social media (Instagram, TikTok,…) te boeien, maar schud je ook moeiteloos een pakkende nieuwsbrief uit je mouw. Canva heeft geen geheimen voor je, en je zorgt ervoor dat onze huisstijl perfect tot uiting komt in elk design ;-).

De ideale kandidaat beschikt over een diploma in communicatie of marketing en minimaal 2 jaar werkervaring. Maar nog belangrijker is jouw positieve levensinstelling, de bereidheid om zowel strakke als spontane deadlines aan te pakken, en jouw vermogen om als een vis in het water te functioneren in een snelgroeiende omgeving waar multitasken een tweede natuur is. Affiniteit met de schoonheidsbranche is voor ons dan ook een absolute must om je in te kunnen leven in ons verhaal.

Wat wij bieden:

  • Een vast contract tussen 24-32 uur, flexibele invulling van jouw werkschema, met mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken op termijn. Dus alle voordelen van een freelancer maar alle zekerheden van een vaste aanstelling.
  • Marktconform salaris & eerste hand toegang tot de beste huidverzorgende merken zoals Environ, Jane Iredale, etc.
  • Een plek in ons sterk groeiende en vooruitstrevende huidatelier, waar we als team nauw samenwerken en veel waarde hechten aan jou als individu.
  • Veel verantwoordelijkheden en persoonlijke ondersteuning bieden om bij te leren.


  • Hoe solliciteren?

    We ontvangen graag je CV via info@poppyandblush.be, vergezeld van een creatieve kwinkslag (bv. een moodboard in lijn met onze branding, een video waarop je jezelf voorstelt, iets wat je eerder al gemaakt hebt,…) waarmee je ons overtuigt je uit te nodigen als kandidaat. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek, zorg er dan alvast voor dat je beschikbaar bent op vrijdag 23 februari.

    We kijken er naar uit!