Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU


zaterdag 13/04 - The Poppy Experience

Om onze 3de verjaardag te vieren organiseren wij op zaterdag 13/4 The Poppy Experience:
een dag vol inspirerende workshops, speciale aanbiedingen, Poppy goodies en heerlijke cocktails van Taste By Britt!
Ontdek als eerste onze gloednieuwe skincare workshops of schrijf je in voor één van onze 2 make-up workshops.

SKINCARE WORKSHOPS

€ 65

Tijdens deze workshop nemen we je mee in de kracht van 100% skincare, hoe je dit dagelijks toepast en waarom verzorgingsproducten met vitamine A de basis vormen voor een gezonde huid, je leven lang.

Schrijf je hier in -
nog 2 plekjes vrij


€ 130/duo

Samen ervaren hoe je dagelijks jouw huid het best kunt verzorgen? Na een scan van je huid, ga je zelf aan de slag en leren jullie welke skincare routine het beste bij jullie past. Ook leuk met je oma, tante of…? Vanaf 12 jaar

Sold out

€ 65

Jij hebt al een goede skincare routine, maar wil een stapje hoger gaan: een masker, serum én met ook extra aandacht voor zijdezachte armen en benen om met dreamy legs de zomer in te gaan.

sold out


MAKE-UP WORKSHOPS

€ 145

Onze bestseller workshop voor jouw eerste kennismaking met jane iredale. We leggen de nadruk echt op de basis en leren jou hoe je een gemakkelijke, dagdagelijkse make-up aanbrengt. Geschikt voor iedere huidconditie en elke leeftijd.

Schrijf je hier in -
nog 3 plekjes vrij


€ 105

30 jaar jane iredale, dat moet gevierd worden! Ontdek hiervoor de speciaal ontworpen Ready to Bloom collectie en geef een frisse start aan de lente. Voor zachte, vrouwelijke looks met een instant Crush Your Blush effect.

sold out