Gratis verzending op alle bestellingen boven 100 euro SHOP NU

Hoe goed ken jij jouw huid?

De eerste stap richting een gezonde huid. Je wil je huid wel goed verzorgen, maar je weet niet hoe? Dat is heel begrijpelijk. Het aanbod aan producten en behandelingen is namelijk enorm uitgebreid. Bij Poppy & Blush helpen we je graag de weg te vinden naar een gezonde huid. We starten steeds vanuit 2 peilers: wat is jouw wens én wat heeft jouw huid nodig?

PLAN JOUW KENNISMAKINGSVERZORGING HIER IN


Mijn gelaatsverzorging is pure me-time. Ik ben iemand die nogal snel in haar hoofd zit en moeilijk rust kan vinden, behalve tijdens deze behandeling. Het hele plaatje klopt en is pure verwennerij. Van het zachte dekentje tot de gedempte lichten, massage en muziek. Na een paar maanden consistent te komen ben ik verlost van die puistjes die elke maand op dezelfde plek terugkwamen. Mijn huid ziet er beter uit waardoor ik mij tegelijk ook nog beter in mijn vel voel. En dat is onbetaalbaar!

Marijke / Loenhout
Wat mag je verwachten?


Kom je voor het eerst langs? We starten dan altijd met een gratis huidanalyse met persoonlijk advies. In een intakegesprek krijgen we een beeld over jouw huidige verzorging, gewoontes of huidproblemen.

Vervolgens nemen we een foto met ons OBSERV huidanalysetoestel om dieper in de huid te kijken en kunnen we eventuele huidschade, zonschade, etc. op te sporen.

Met deze informatie stellen we een persoonlijk schema voor jou op om jouw huid optimaal te verzorgen, zowel thuis als hier in ons huidatelier. Geen nood, dit schema maken we altijd samen met jou.

Gelaatsverzorging

Tijdens deze verzorging zorgen wij voor heerlijke me-time voor jou. Optimale ontspanning verzekerd dankzij ons heerlijk ontspannend ritueel met zachte bamboe handdoeken.

Na de verzorging stellen we jouw huidschema voor je thuisverzorging op maat van jouw huid voor. Je krijgt ook een handig schema mee voor thuis waar elke stap duidelijk wordt uitgelegd.

AFSPRAAK MAKENOpvolging

Wij vinden het zo belangrijk dat je goed wordt opgevolgd, zeker in jouw opstartfase. Na een 10-tal dagen nemen we terug contact op om te horen hoe het gaat, of je nog vragen hebt en of je al verbeteringen merkt aan je huid.

Gratis huidanalyse

Wil je graag langskomen om te weten hoe jij jouw huid thuis het beste kan verzorgen, maar wil je nog geen volledige verzorging erbij? Boek dan een gratis huidanalyse.
Ik had al een lange tijd last van acné en probeerde al verschillende behandelingen hiervoor. Ongeveer een jaar geleden kwam ik bij Poppy & Blush terecht. Zij raadden mij na een huidanalyse een verzorgingsschema voor thuis aan en een reeks van Cool Peel-behandelingen. Ik merkte al snel een enorm verschil en sindsdien laat ik maandelijks een aangepaste verzorging doen. Ilse en haar team zorgen er echt voor dat je volledig ontspannen buitenkomt. Echt zalig! Ik kijk alweer uit naar mijn volgende behandeling!

Anthe / RIJKEVORSEL